Головна Новини Суспільство події У Кремлі назвали «непорозумінням» запрошення Путіну від Маска в Clubhouse
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі назвали «непорозумінням» запрошення Путіну від Маска в Clubhouse

У Путіна заявляють, що не дочекалися відповіді Маска

3 березня 2021, 01:12
Поділіться публікацією:

Кремль вважає, що запрошення американського підприємця Ілона Маска російському президенту Володимиру Путіну поспілкуватися в популярному додатку Clubhouse було "непорозумінням". Прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков заявив, що мільярдер так і не відповів на наступний запит російської сторони. Про це пише Bloomberg.

У Кремлі назвали «непорозумінням» запрошення Путіну від Маска в Clubhouse

Clubhouse. Фото із відкритих джерел

"Мабуть, сталося якесь непорозуміння, — сказав Пєсков журналістам. — Швидше за все, це питання вичерпано".

Відзначимо, головний виконавчий директор Tesla Inc. і SpaceX написав 14 лютого в офіційний в Twitter-аккаунт Кремля, поставивши запитання англійською та російською мовами, чи не хоче російський президент приєднатися до нього для бесіди в Clubhouse.

Спочатку Пєсков назвав це "безсумнівно дуже цікавою пропозицією". Правда, він заявив, що Кремлю потрібні більш докладні відомості. Однак відповідь він не отримав.

У Кремлі назвали «непорозумінням» запрошення Путіну від Маска в Clubhouse - фото 2

Раніше "Коментарі" писали, що міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розповів про ставлення президента Росії Володимира Путіна до незалежності України, а також розкрив деталі переговорів Президента України Володимира Зеленського з Кремлем в грудні 2019 року.

Нагадаємо, глава компаній SpaceX і Tesla Ілон Маск більше не є найбагатшою людиною у світі. Після того, як акції Tesla Inc. впали на 8,6% на початку тижня його статок скоротився на 15,2 млрд доларів. Найбільше падіння акцій Tesla з вересня було частково спровоковане заявою Маска про те, що ціни на біткоїни "здаються занадто високими". Він опублікував повідомлення в Twitter через два тижні після того, як Tesla оголосила, що витратила на покупку біткоїнів 1,5 млрд дол.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини