У Київській області знайшли важливу службову документацію окупантів (ФОТО)

Ці документи допоможуть краще зрозуміти методи ведення розвідки та управління військами противника

На Київщині військові Національної гвардії України знайшли службові документи вояків російського модуля розвідки та управління. Про це інформує Міністерство оборони України.

В оприлюдненому повідомленні зазначено, що знайдена документація противника стане в пригоді українським військовим, щоб проаналізувати методи, за допомогою яких ведуть розвідку та управляють військовими угрупуваннями агресора.

Ще знахідка допоможе в припиненні функціонування відповідного програмного забезпечення, щоб було можливо ефективно протидіяти російським військовим угрупуванням.


Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Росія готує маніпуляції, щоб налаштувати Європу проти українців. Росія готує маніпуляції про "поганих" українців, щоб навмисно демонізувати Україну у світі, зважаючи на те, що мільйони людей змушені були виїхати за кордон через початок війни. Таку заяву зробили в Центрі протидії дезінформації при Раді національної безпеки та оборони. Згідно з оприлюдненою інформацією, фейки про "поганих" українців зокрема поширює російський пропагандист Соловйов. Він поширив ніким не підтверджену інформацію, що нібито українські біженці розписали квартиру російськомовного грека, який здав їм свою квартиру в Афінах. Фейк з'явився після того, як Греція засудила дії РФ в Україні. Також з'являється інформація про погроми в магазинах нібито українськими молодиками. Ці фейки російські медіа також нічим не підтверджують. Адже Росія навмисно розповсюджує фейки про українських біженців, щоб налаштувати Європейську спільноту проти українського народу.