Головна Новини Суспільство події У Кабміні визначилися з правилами карантину для нового тижня
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кабміні визначилися з правилами карантину для нового тижня

Такі правила всім уже добре знайомі

17 лютого 2021, 13:24
Поділіться публікацією:

На сьогоднішньому засіданні уряду, 17 лютого, буде прийнято рішення про повернення Україні адаптивної моделі карантину. Про це повідомив сьогодні прем‘єр-міністр України Денис Шмигаль у своєму Telegram-каналі.

У Кабміні визначилися з правилами карантину для нового тижня

Фото з відкритих джерел

Як заявив Шмигаль, Україна повернеться до моделі адаптивного карантину. Тобто в областях встановлюватимуться різні карантинні обмеження залежно від епідемічної ситуації.

"Як і минулого разу, передбачається чотири рівні епідемічної небезпеки, кожен з яких має чіткі обмеження та критерії визначення", — йдеться у повідомленні очільника уряду.

Голова Кабміну підкреслив, що це рішення набуде чинності вже наступного тижня, тому всі українці матимуть змогу завчасно з ним ознайомитись.

Нагадаємо, з 24 лютого 2021 року на всій території України буде встановлено "жовтий" рівень епідемічної небезпеки. Принаймні, про це повідомила народний депутат від партії "Слуга народу" Ольга Василевська-Смаглюк. За її словами, відповідний проект постанови буде прийнятий на сьогоднішньому засіданні уряду, 17 лютого.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", в Івано-Франківській області забракло ліжкомісць для хворих на коронавірусну інфекцію. На критичну ситуацію відреагував президент України Володимир Зеленський. Так, у цьому регіоні фіксується надзвичайно високий рівень захворюваності. За даними Кабміну, в багатьох населених пунктах Прикарпаття заповненість ліжкомісць перевищує 90%. Наразі Івано-Франківська область має один з найбільших рівнів захворюваності на 100 тисяч населення, а також другий найбільший рівень за кількістю зайнятих ліжок – у середньому 73%. За минулу добу там захворів 621 мешканець.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини