У Хмельницькому підлітки липучкою для мух обдурили грошовий автомат

Діти розмотали клейку стрічку і обережно закріпили її зверху над атракціоном

У Хмельницькій області місцеві школярі, використавши клейку стрічку для комах, виловили всі грошові купюри, замість того, щоб їх якось виловлювати руками. Про це повідомляє видання "Вартові Еспресо".

На відео знято весь процес двох юних винахідників. Ось вони розмотали клейку стрічку та обережно закріпили її зверху над атракціоном.

З першого разу їх винахід не приніс очікуваного результату. Та хлопці знову взялися за свою ідею. Їм вдалося розгорнути пакунок з усім клейким папером і розмістити в автоматі. На нього налипнуло багато паперових грошей, які вони обережно вийняли.

Користувачі соціальних мереж зазначають, що грошові асигнації, що підштовхує автомат і які потрібно швидко зловити, просто налипли на клейкий папір. Єдиний недолік - клей, який прилип до грошей. Чи можна від нього позбутися, щоб не пошкодити паперові гривні, не з'ясовано. Люди пишуть, що юні кулібіни дуже розумні й винахідливі. І це їм допоможе в житті.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що підлітки підпалили ровесника, щоб зняти відео для соцмереж. Іноді, коли бажаєш отримати славу і лайки в соцмережах, забуваєш про здоровий глузд і робиш необдумані речі. Так сталося і з хлопцями з Бердянська. Місцевий сайт "Бердянськ 24" надав інформацію, що вночі 29 листопада підлітки вирішили влаштувати "крутий" експеримент і підпалити друга. Процес знімали на відео. Шоу вийшло з-під контролю. Швидка допомога доставила постраждалого хлопця прямо в реанімацію. У нього діагностували серйозні опіки, які пошкодили 30% тіла.