У Дніпрі звільнили 655 чиновників і працівників мерії за кілька хвилин

Засідання пройшло всього лише за дев'ять хвилин, враховуючи виконання Гімну два рази

Міська рада Дніпра звільнила 655 співробітників районних адміністрацій і департаментів під час сьогоднішнього засідання. Про це розповідає "Українська правда", посилаючись на пост в Facebook міського голови Бориса Філатова.

У своєму повідомленні мер Дніпра також підкреслив, що засідання пройшло всього лише за дев'ять хвилин, при цьому в залі два рази виконували Гімн України:

"Звільнили з мерії 655 осіб. Затвердили нову структуру. Сесія пройшла за 9 хвилин, включаючи виконання Гімну два рази. Дякую депутатському корпусу за переважну підтримку ініціатив міського голови. Рухаємося далі", - написав Борис Філатов в соціальній мережі.

За даними джерела, раніше мер Дніпра розповідав, що пов'язує масові скорочення з тим, що десь об'єднують комунальні підприємства, десь скорочують "зайвий адміністративний персонал", прибирають задвоєння функціоналу, а десь замінюють "перекладання паперів цифровими технологіями".

Як повідомляє ЗМІ, найбільша кількість співробітників була скорочена в районних адміністраціях Новокодацького (36 осіб), Соборного (35), Шевченківського (33) і Амур-Нижньодніпровського (31) районів.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло, що Кабінет міністрів України прийняв рішення звільнити заступника голови Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості Віталія Немилостивого, який перебував у нетверезому стані за кермом, а коли був зупинений співробітниками поліції, посварився з ними. Чиновник заявив, що має намір покинути місце події, пригрозивши патрульним своєю посадою. Однак правоохоронці взяли його в наручники.