Головна Новини Суспільство події У День захисника України в Києві важко поранили ветерана ООС
commentss НОВИНИ Всі новини

У День захисника України в Києві важко поранили ветерана ООС

Лікарі продовжують боротися за життя молодого захисника України

14 жовтня 2020, 20:02
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 14 жовтня, в Солом'янському районі Києва озброєний чоловік ножем наніс важкі поранення ветерану війни на Донбасі, який займався агітацією на користь однієї з політичних партій, яка готується до виборів до Київради. Про це повідомляє портал "Патріоти України" з посиланням на повідомлення, яке мер Києва Віталій Кличко розмістив у соціальній мережі.

У День захисника України в Києві важко поранили ветерана ООС

Ветеран ООС був поранений ножем

"У Солом'янському районі Києва озброєний чоловік поранив ножем молодого хлопця Станіслава, який роздавав на вулиці газети. Хлопець учасник АТО / ООС. Він в критичному стані перебуває в реанімації однієї зі столичних лікарень", — повідомляє Кличко.

Мер, посилаючись на слова свідків, відзначає, що потерпілий поводився коректно, але був атакований з боку агресивно налаштованого перехожого. Коли молодий чоловік відвернувся, "перехожий дістав ніж і завдав Станіславу проникаюче поранення в шию".

Хлопця забрала машина "швидкої допомоги". На даний момент він знаходиться в реанімації, де лікарі борються за його життя. Поліція вже затримала нападника і розпочала слідчі дії.

Як повідомляло видання "Коментарі", помер фронтовик, який влаштував акцію самоспалення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини