У ДБР повідомили, що Порошенко не здав закордонні паспорти: що кажуть адвокати політика

Адвокат Порошенка Ігор Головань заперечив заяву ДБР

Представники Державного бюро розслідувань оприлюднили заяву про те, що п’ятий президент Петро Порошенко, якому судова установа поставила зобов’язання здати закордонні паспорти, цієї вимоги так і не виконав.

В цій же заяві, яка опублікована на сайті ДБР, називають слова очільника "Європейської солідарності" з приводу того, що він не може виїхати з України, "черговими інформаційними маніпуляціями".

Представники відомства нагадують, що 19 січня Печерська районна судова установа обрала екс-президенту запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання та зобов’язала здати у відповідні органи державної влади на зберігання всі свої документи для виїзду з нашої країни за кордон, зокрема, і закордонні паспорти.

Як зазначили в Державному бюро розслідувань, підозрюваний Порошенко має здати свої документи для виїзду за кордон на зберігання у відповідні органи державної влади, щоб виключити можливість виїзду за межі нашої країни, але до сьогодні це зобов’язання він не здійснив.

Разом з тим, один із захисників екс-президента Ігор Головань на своїй сторінці в соціальних мережах зробив заперечення цієї заяви Державного бюро розслідувань

Як він там повідомив, ці документи було здано в Центральне міжрегіональне управління Державної міграційної служби.

За його словами ДБР не може не обманювати. Паспорти Порошенка були здані до ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області ним особисто сьогодні зранку, - повідомив адвокат і опублікував світлини зі штампом.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що суд обрав запобіжний захід Порошенко.