У Антимонопольного комітету з'явився тимчасовий керівник

Поки не знайдуть нового керівника, відомство буде очолювати заступниця колишнього голови АМКУ Юрія Терентьєва

Антимонопольний комітет тимчасово очолила Ольга Піщанська. Раніше вона була першим заступником колишнього керівника Юрія Терентьєва. Напередодні її призначили в. о. голови АМКУ. Про це повідомили у пресслужбі відомства.

Без керівника Антимонопольний комітет залишився минулої п'ятниці. Тоді депутати проголосували за відставку Юрія Терентьєва. Найбільше охочих звільнити голову АМКУ знайшлося в президентській фракції "Слуга народу". Також голоси "За" були в "Опозиційній платформі" та групах "Довіра" і "За майбутнє". До речі, заяву про відставку, яку Терентьєв написав сам, він спробував відкликати, але безрезультатно.

Ольга Піщанська буде керувати АМКУ, поки не знайдуть постійного голову комітету. У команді Терентьєва вона працювала з початку вересня минулого року. До цього була комерційним директором товариства з обмеженою відповідальністю "СТЕМ-Інжиніринг".

За освітою Піщанська - економіст. У 2010 стала сертифікованим проєктним менеджером AFM. Співпрацювала також з компаніями "Метінвест Холдинг" і "Арселор Міттал". До речі, володіє пакетом цінних паперів останньої з них. Тимчасовий керівник є власником ТОВ "Закупівельні рішення" і має частку в ТОВ "Промпроектсервіс" та "Стем інжиніринг".

Раніше "Коментарі" також розповідали про те, що на час карантину АМКУ заборонив мобільним операторам підвищувати тарифи.