Головна Новини Суспільство події Туреччина відкриває авіасполучення з Україною: відома дата
commentss НОВИНИ Всі новини

Туреччина відкриває авіасполучення з Україною: відома дата

Українцям стануть доступні авіаперельоти до Туреччини у зв'язку зі зниженням обмежень

5 червня 2020, 02:35 comments2135
Поділіться публікацією:

Влада Туреччини відкриває свої кордони для мандрівників з 40 країн. У цей список потрапили і туристи з України. Ослаблення карантинних заходів призвело до того, що аеропорти Туреччини стануть приймати пасажирів вже з 10 червня. Українські рейси почнуть функціонувати дещо пізніше — з 15 червня. Проте продаж квитків відкрито. Про це повідомив міністра транспорту Туреччини Аділя Караісмаілоглу. Ці ж дати підтвердив турецький авіаперевізник — компанія Turkish Airlines.

Туреччина відкриває авіасполучення з Україною: відома дата

Зокрема, глава транспортного відомства країни повідомив, що Туреччина вже домовилася про відновлення польотів з Україною, Австрією, Литвою, Сербією, Казахстаном, Албанією, Білоруссю, Молдовою, Узбекистаном, Марокко, Йорданії, Суданом та Італією.

Турецькі пасажирські лайнери вже 10 червня відправляться в Болгарію, Катар, Грецію і Бахрейн.

Свій квиток до Стамбула українці можуть замовити вже сьогодні, з урахуванням того, що потрапити в Туреччину можна буде не раніше 15 червня.

Як повідомляв портал "Коментарі", турецький план відкриття авіасполучення складається з 9-ти етапів. Першими потрапити на відпочинок у Туреччину можуть жителі Бахрейну, Болгарії, Катару та Греції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини