Головна Новини Суспільство події Трамп та американський мільйонер планували побудувати хмарочос у Києві
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп та американський мільйонер планували побудувати хмарочос у Києві

Будівля мала називатися Trump Tower

16 грудня 2020, 14:05 comments1044
Поділіться публікацією:

Українсько-американський мільйонер Марк Гінзбург повідомив, що планував разом з Дональдом Трампом побудувати в Києві хмарочос. Будівля повинна була називатися Trump Tower. Про це бізнесмен розповів виданню "ГОРДОН".

Трамп та американський мільйонер планували побудувати хмарочос у Києві

Дональд Трамп та Марк Гінзбург хотіли побудувати Trump Tower в Києві. Фото: static01.nyt.com

Ідея зародилася давно, ще до політичної кар'єри Трампа. Хмарочос хотіли розмістити на Хрещатику і Європейській площі — у Гінзбурга та його партнера там була велика ділянка.

Згідно зі словами мільйонера Трамп зацікавився даним проектом. Бізнесмен показав йому, де має розташовуватися будівля, якою вона буде. Оскільки Трамп зрозумів, що це вигідне місце та вдалий бізнес, він забажав 4% від прибутків майбутнього хмарочоса. Це було платою за право використання гучного імені Дональда Трампа.

Після того, як мільйонер Марк Гінзбург зробив підрахунки, він зрозумів, що для нього такий бізнес не буде вигідний, тому Trump Tower так і залишився нереалізованим.

Нагадуємо, що Президент США Дональд Трамп сказав, що скасував план, згідно з яким чиновники повинні отримати вакцину від коронавірусу найближчими днями. Політик написав у Твіттері, що люди, які працюють у Білому домі, "повинні отримати вакцину дещо пізніше ... якщо це не особливо необхідно".

Також Трамп відмовився від покупки мільйонів доз вакцини Pfizer. Вважається, що ця вакцина буде схвалена групою вчених Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів вже на цьому тижні, а в найближчі місяці очікується доставка 100 мільйонів доз — цього достатньо для 50 мільйонів американців.

Сайт "Коментарі" раніше писав, що сусіди Трампа не пускають його додому.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини