Таран: Зеленський з Даніловим продовжують заперечувати ймовірність російського вторгнення

Західні ЗМІ продовжують сигналізувати про збільшення небезпеки на українсько-російському кордоні

У Великій Британії готують до відправки в Україну 600 спецназівців через загрозу повномасштабного російського вторгнення. Цю інформацію першим оприлюднило видання Mirror. До групи спецназівців можуть увійти медики, інженери, зв'язківці та до 400 десантників. Відправлення десантників готується у зв'язку з інформуванням розвідки МІ-6 прем'єр-міністра, що маневри російських військ на території України можуть загрожувати як Україні, так і Заходу. Як передає видання "Коментарі", про це на своїй сторінці у Facebook пише український політолог Сергій Таран.

Політолог зазначає, інше британське видання The Telegraph публікує карикатуру на Путіна за підписом "Я лише тестую двигун". Тим часом ручна РНБО завдаэ удару по контрабандистах і олігархах фейковими "санкціями". І тільки розголосо в західних ЗМІ змушує владу Зеленського хапатися за голову і підтверджувати факт концентрації російських військ біля кордонів України.

Згодний із Сергієм Тараном його колега політолог Віктор Таран. Він зазначив у Facebook, що Польща почала обговорювати з Литвою і Латвією запуск статті 4 договору про НАТО. Згідно з цією статтею, будь-який член НАТО може вимагати консультацій із союзниками, якщо, на його думку, виникає загроза територіальній цілісності, політичній незалежності або безпеці будь-якої із сторін.

"Симтоматично, що востаннє Польща це робила у 2014 році напередодні повномасштабного вторгнення Росії до України. Але чомусь, на відміну від наших союзників, Зеленський із Даниловим продовжують заперечувати ймовірність російського вторгнення", – резюмував Таран.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Путін заявив, що у Москві ніколи не погодяться з тим, що РФ є однією із сторін збройного конфлікту на Донбасі.