Таксист, що підвозив Полякова, розповів про останні хвилини депутата

Таксист, який бачив останні хвилини життя народного депутата Антона Полякова, розкрив деталі його смерті

Водій таксі, який підвозив нардепа Антона Полякова в той злощасний вечір розповів про те, що сталося з чоловіком в його автомобілі. За словами таксиста, Антону Полякову в один момент стало дуже погано. Його нудило, політик не міг тримати себе в руках, у нього навіть почалися судоми. Як інформує видання "Коментарі", слова таксиста передає телеграм-канал "Політика держави".

У інформаційного агентства "УНІАН" також з'явилася інформація від свого джерела в поліції, що водій таксі, який вчора погодився підвезти нардепа не є громадянином України. Сам він приїхав працювати таксистом в Київ з Азербайджану і є громадянином цієї країни. Проїжджаючи по проспекті Соборності він побачив чоловіка, який ледь тримався на ногах, він піднімав руку і намагався зупинити автомобіль. Як розповідає таксист, Поляков погано тримався на ногах і видно було, що він у нетверезому стані.

Крім того, депутат від "Слуги народу" Галина Янченко поділилася ще однією подробицею у себе в Facebook про останні хвилини життя Антона Полякова. Вона написала, що у Полякова нібито були судоми. Поліцейські побачили Полякова в автомобілі таксі, коли зажадали водія таксі зупинитися за порушення ПДР. Патрульний екіпаж підтвердив інформацію про те, що спочатку чоловікові в автомобілі сильно нудило, а потім у нього вже почалися судоми. По приїзду швидкої допомоги медикам не вдалося врятувати політика. Вони констатували смерть.

Читайте також на порталі "Коментарі" - колишній глава ВР Дмитро Разумков повідомив про смерть Антона Полякова.