Головна Новини Суспільство події Таке буває раз на 20 років: астролог сказала, на кого вплине сьогоднішня дата
commentss НОВИНИ Всі новини

Таке буває раз на 20 років: астролог сказала, на кого вплине сьогоднішня дата

Дзеркальна дата 21 грудня 2020 року обіцяє серйозні повороти в житті деяких знаків зодіаку

21 грудня 2020, 04:45
Поділіться публікацією:

Попереду останнє серйозне з'єднання 2020 року — п'яте за рахунком в цьому році, яке трапиться в таку красиву дзеркальну дату 21.12.2020. Цього понеділка Юпітер з'єднається з Сатурном у знаку Водолія, а таке відбувається один раз на 20 років, повідомила астролог Тетяна Чайковська на своїй сторінці в Facebook.

Таке буває раз на 20 років: астролог сказала, на кого вплине сьогоднішня дата

Фото з відкритих джерел

Примітно, зазначила вона, що це з'єднання в знаку повітря символічно закриє епоху Землі, а разом з нею і культ матеріального, і позначить план дій за повітряною стихією.

"А це означає, що в пріоритеті будуть нові технології, інформація, електроніка, робототехніка, наукові дослідження, загалом, старий консервативний світ валиться на очах, і ми вступаємо в епоху відновлення — починаємо щосили відчувати Еру Водолія, — йдеться в повідомленні астролога. — Інтернет і соціальні мережі — це тільки початок, об'єднання людей за ментальною ознакою посилиться, тобто спілкування, комунікації вийдуть на перший план".

Як зазначила Чайковська, нас вже злегка "протестували" навесні-влітку, коли Сатурн заглядав у Водолій, але це була легка пристрілка.

"Перехід Сатурна в знак Водолія залишить у спокої багатостраждальну четвірку знаків, яку він рихтував серйозно, і до них відносяться: Овни, Терези, Раки, частково Козероги, — повідомила астролог. — Тепер строгий учитель береться за виховання наступної чудової четвірки, а саме: за Львів, Скорпіонів, Тельців і частково Водоліїв".

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", астролог назвала годинни удачі в грудні. Так, годинни удачі — це періоди вдалого збігу обставин, коли простір і час ідуть нам назустріч.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини