Свобода чи традиційні цінності: опитування показало, що для українців важливіше

Кожен 10-й українець вважає, що традиційні цінності важливіші ніж свобода.

Більш ніж половина українців заявили, що для них важливіша свобода, ніж традиційні цінності. Про це свідчать дані соціологічного дослідження проведенні компанією Active Group.

Згідно з результатами опитування Active Group 82,3% українців заявили, що для них більш важливою є свобода ніж традиційні цінності. Крім того, 58,1% опитаних обрали однозначно свободу. Натомість за важливість традиційних цінностей перед свободою вказали 10,2% опитаних, з яких 3,7% заявили про однозначну перевагу традиційних цінностей.

Таким чином кожен 10 українець вважає, що традиційні цінності важливіші ніж свобода. Проте 8 з 10 українців вважають свободу важливішою.

Також Active Group запитали, чи підтримують українці ідеї декриміналізувати виготовлення порнографії в Україні. 44,2% українці проти декриміналізації порноіндустрії в Україні з яких 26,6% однозначно не підтримують таке рішення. Натомість за декриміналізацію виготовлення порно виступило 39,8% опитаних. Ще 16,1% не змогли відповісти на питання.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про результати опитування Active Group щодо того, чи вірять українські біженці в перемогу України у війні. Виявилось, що в перемогу України вірить 80% українських біженців, а у перемогу РФ - 6%. Проте, інше опитування, показало, що новинами про Україну цікавляться близько половини українських біженців.

Також "Коментарі" писали про те, як українці ставляться до підвищення податків. Кожен четвертий українець вважає, що це покращить ситуацію в армії, проте більшість дотримується протилежної думки.