Головна Новини Суспільство події Суд виніс вирок жінці, яка хотіла продати свого сина за 400 тисяч гривень
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд виніс вирок жінці, яка хотіла продати свого сина за 400 тисяч гривень

Горе-матір засудили на шість років позбавлення волі

24 листопада 2020, 21:57
Поділіться публікацією:

На жаль, іноді зустрічаються недобросовісні матері, які не тільки не займаються вихованням своїх дітей, а ще гірше — намагаються їх продати.

Суд виніс вирок жінці, яка хотіла продати свого сина за 400 тисяч гривень

ФОТО: З відкритих джерел

Генеральна прокуратура повідомила про те, що матір, яка намагалася продати власного новонародженого сина за 400 тисяч гривень, засудили на шість років за фактом торгівлі людьми.

Відомо, що горе-матір'ю виявилася 19-річна жителька міста Маріуполь Донецької області, яка протягом двох місяців шукала клієнтів, які будуть готові купити у неї дитину. За отримані гроші дівчина планувала придбати житло і автомобіль.

У прокуратурі також розповіли, що мати спеціально не ставала на обов'язковий облік до лікарні під час вагітності, так як спочатку в її планах не було залишити малюка собі.

Жінку затримали в момент отримання 400 тисяч гривень від "покупця" в серпні 2020 року, а дитину направили в лікарню для постійного спостереження лікарів. Зараз малюк перебуває зі своїм батьком.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, у Львові п'яний поліцейський на позашляховику протаранив три авто і зніс дитячий майданчик.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини