Головна Новини Суспільство події Суд не задовольнив клопотання захисту підозрюваного у вбивстві Шеремета - Антоненко їде в СІЗО
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд не задовольнив клопотання захисту підозрюваного у вбивстві Шеремета - Антоненко їде в СІЗО

Наступне засідання суду відбудеться 11 грудня

7 грудня 2020, 16:36
Поділіться публікацією:

Апеляційний суд міста Києва не задовольнив клопотання захисту підозрюваного у вбивстві російського опозиційного журналіста Павла Шеремета Андрія Антоненка — Riffmastera щодо зміни йому запобіжного заходу. Співак повертається в СІЗО.

Суд не задовольнив клопотання захисту підозрюваного у вбивстві Шеремета - Антоненко їде в СІЗО

Всупереч тому, що судді були не зрозуміли аргументи прокуратури про небезпеку знаходження Антоненко під домашнім арештом, суд прийняв рішення залишити його у слідчому ізоляторі.

У залі суду люди, які прийшли підтримати підозрюваного Антоненка були обурені рішенням служителів Феміди та назвали його заздалегідь спланованим, оскільки коридор для вивозу Riffmastera з суду правоохоронці стали готувати за пів години до винесення вердикту.

Уже у наступну п'ятницю, 11 грудня, в Шевченківському районному суді столиці відбудеться засідання з метою обрання запобіжного заходу для Андрія Антоненка, оскільки цей термін закінчується.


Раніше "Коментарі" писали про те, що на засіданні суду присяжних у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета прокурор попросив суд задовольнити його прохання в допиті 263 осіб. Відомо, що прокурор виклав своє прохання під час чергового засідання суду присяжних у справі вбивства російського журналіста Павла Шеремета.

Крім того, порталу стало відомо, що 6 жовтня група підтримки підозрюваного в співучасті у вбивстві російського журналіста Павла Шеремета Андрія Антоненка, заблокувала виїзд автозаку з території суду після засідання. На вимоги поліцейських припинити безлади протестувальники не відреагували, а навпаки — вийшли на дорогу по вулиці Солом'янській і перекрили рух транспорту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини