Суд на два місяці відправив Семена Семенченка за ґрати

На саме судове засідання не пускали тих, хто прийшов підтримати Семенченка

Печерський райсуд Києва в п'ятницю, 26 березня, пізно ввечері обрав запобіжний захід для екс-нардепа Семена Семенченка і відправив його за грати на два місяці, без права внесення застави. Про це кореспондент сайту "Сегодня" повідомляє з зали засідань суду.

"Перш ніж посадити людину, його потрібно облити г * вном", - емоційно прокоментував рішення суду Семенченко.

Сам підозрюваний назвав себе ні в чому не винним, а своє затримання - "спецоперацією Росії", яка прагне припинити діяльність його компанії, яка "боролася з ПВК" Вагнер "за кордоном".

Нагадаємо, скандальний народний депутат від "Самопомочі" Семен Семенченко та члени батальйону "Донбас" причетні до скоєння ряду тяжких злочинів. Про це повідомили "Обозревателю" джерела в правоохоронних органах. Швидше за все, мова йде про викрадення і незаконне позбавлення волі колишнього керівника штабу батальйону "Донбас" Олександра Калашника у вересні 2015 року.

Досудовим слідством встановлено, що організатором даного злочину є Семенченко. Також правоохоронці з'ясували, що нардеп стоїть за рейдерським захопленням і розбійним нападом в липні 2017 року Кіровоградській області. Тоді в лікарню доставили начальника служби охорони місцевого сільськогосподарського підприємства ім. Димитрова з численними тілесними ушкодженнями і переломом основи черепа, які чоловік отримав при спробі рейдерського захоплення підприємства.

В ході досудового розслідування цього розбійного нападу проведено ряд санкціонованих обшуків у колишніх членів батальйону "Донбас".