Головна Новини Суспільство події Степанов розповів про плани влади щодо скасування і перенесення січневого локдауна
commentss НОВИНИ Всі новини

Степанов розповів про плани влади щодо скасування і перенесення січневого локдауна

Надії не залишилося

24 грудня 2020, 22:42
Поділіться публікацією:

На те, що тотальний карантин в січні перенесуть або скасують, не залишилося надії. За словами Міністра охорони здоров'я Максима Степанова, вже зовсім скоро, під час різдвяних канікул, відомство прогнозує зростання кількості хворих коронавірусною хворобою. А це означає, що переносити або скасовувати локдаун з 8 по 24 січня не будуть.

Степанов розповів про плани влади щодо скасування і перенесення січневого локдауна

Крім того, глава МОЗу підкреслив, що вже з кінця наступного місяця в Україні почнеться епідемія грипу, а в останній місяць зимового сезону потрібно зайти з мінімальним числом хворих, що є дуже важливим фактором.

"Тому ні про яке перенесення жорсткого карантину в січні ми навіть не готові думати!", — додав Максим Степанов.

Раніше "Коментарі" писали про те, що Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов дав пораду Слугу народу Юрію Камельчук, який відзначився дисидентськими поглядами на епідемію коронавірусу в Україні і називає Covid-19 "вигадкою". За словами міністра, він не буде переконувати народного обранця на словах, а запропонує відчергувати в відділенні інтенсивної терапії та реанімації будь лікарні, яка приймає пацієнтів, хворих Covid-19.

Крім того, порталу стало відомо про те, що МОЗ ініціювало посилення відповідальності за напад на медпрацівників. Передбачається, що бригади екстреної медичної допомоги в Україні почнуть супроводжувати представники поліції. Про це заявив глава МОЗ Максим Степанов. За його словами, після корективи законодавства України у сфері медичного обслуговування, а також узгоджень з експертами, до Ради для розгляду вже внесли відповідний законопроект.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини