Головна Новини Суспільство події Степанов дав пораду ковід-дисиденту нардепу Юрію Камельчук з приводу його заперечення коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Степанов дав пораду ковід-дисиденту нардепу Юрію Камельчук з приводу його заперечення коронавірусу

Пропозиція була діловою

22 грудня 2020, 18:41
Поділіться публікацією:








Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов дав пораду Слузі народу Юрію Камельчуку, який відзначився дисидентськими поглядами на епідемію коронавірусу в Україні та називає Covid-19 "вигадкою". За словами міністра, він не буде переконувати народного обранця на словах, а запропонує відчергувати у відділенні інтенсивної терапії та реанімації будь лікарні, яка приймає пацієнтів, хворих Covid-19.

Степанов дав пораду ковід-дисиденту нардепу Юрію Камельчук з приводу його заперечення коронавірусу

"Думаю, що його думка відразу ж зміниться", — підкреслив глава МОЗ.


Раніше член фракції "Слуга народу" Юрій Камельчук відверто зізнався у своєму ставленні до коронавірусу і вакцині. Крім коронавірусу, народний депутат пояснив, чому виступає проти абортів і проституції і як на таку його позицію вплинули ведичні науки.


Раніше "Коментарі" писали про те, що МОЗ ініціювало посилення відповідальності за напад на медпрацівників. Передбачається, що бригади екстреної медичної допомоги в Україні почнуть супроводжувати представники поліції. Про це заявив глава МОЗ Максим Степанов. За його словами, після корективи законодавства України у сфері медичного обслуговування, а також узгоджень з експертами, до Ради для розгляду вже внесли відповідний законопроект.

Крім того, порталу стало відомо про те, що мутував британський різновид коронавірусу SARS-CoV-2 більш контагіозна для людей не старше 60 років. У той же час, за словами представників Центру громадського здоров'я, у вчених немає достовірної інформації про тяжкість перебігу захворювання, а також про те, який відсоток смертності новий коронавірусний штам може викликати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини