Головна Новини Суспільство події Стало відомо про те, чи будуть працювати КПВВ під час локдауну у січні
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо про те, чи будуть працювати КПВВ під час локдауну у січні

Сьогодні урядом було внесено зміни в постанову про роботу КПВВ

10 грудня 2020, 16:46
Поділіться публікацією:

Під час всеукраїнського локдауну з 8 по 24 січня, усі контрольно-пропускні пункти в‘їзду-виїзду на лінії розмежування на Донбасі будуть функціонувати за звичайним розкладом. Відносно цього питання урядом було внесено зміни до відповідної постанови. Про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.  

Стало відомо про те, чи будуть працювати КПВВ під час локдауну у січні

Крім того, у своїй заяві під час засідання Кабміну Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков засудив дії влади РФ щодо блокування роботи КПВВ з боку РФ як на адмінмежі з Кримом, так і на Донеччині та Луганщині, підкресливши, що жителі даних областей стали заручниками тоталітарного режиму країни-агресора. 

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що уряд України прийняв постанову про умови закриття пунктів пропуску на кордоні з Кримом і непідконтрольними Києву районами Донбасу. Як сказано в постанові, для того, щоб закрити КПВВ на лінії розмежування повинні бути певні умови. Отже, серед можливих причин називають "наявність загрози життю і здоров'ю співробітників або громадян, які його перетинають, а також явищ, факторів, які роблять неможливим нормальну роботу пропускного пункту".

Крім того, портал писав про те, що віцепрем’єр-міністр Олексій Резніков в інтерв’ю ресурсу Радіо Свобода розповів, що Україна реалізувала значну частину домовленостей, які обговорювалися минулого року в Парижі під час зустрічі представників чотирьох держав. Фото: Liga.net Тоді, 2019-го,  на саміті були присутні лідери України, Росії, Франції та Німеччини. Вони обговорили низку питань, які стосуються ситуації на Сході (зокрема йшлося про припинення вогню та обмін полоненими), газові питання та питання миру.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини