Стало відомо, де в Україні найтепліша вода у морі

В Укргідрометцентрі назвали населені пункти, де найбільш тепле море в Україні

В Україні найбільш тепла вода у морі в Херсонській області, а саме – у селі Хорли. Там температура води досягає 29 градусів тепла. Про це пише УНН із посиланням на коментар провідного синоптика Українського гідрометеорологічного центру Наталії Голені.

Так, на Чорному морі найбільш тепле море у селі Приморському в Одеській області – 24-26 градусів тепла, у місті Очакові Миколаївської області – 27 градусів тепла, а у селі Хорли Херсонської області – 29 градусів.

Тоді як на Азовському морі найтепліше море у місті Генічеськ – 28 градусів тепла, а у Бердянську та Маріуполі – по 28 градусів тепла.

Нагадаємо, ДСНС б’є на сполох: у червні вже потонуло більше сотні людей. Рятувальники ДСНС розповіли про правила безпеки дозвілля біля води, адже на водоймищах з початку червня потонула чимала кількість людей.

Раніше "Коментарі" повідомляли, які корисні властивості має морська вода. Так, для тих, хто ще не визначився, куди поїхати у відпустку, буде корисно дізнатися, чому море може виявитися кращим за гірський курорт.