Головна Новини Суспільство події Стало відомо, яку компенсацію і коли отримають сім'ї жертв катастрофи Ан-26
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, яку компенсацію і коли отримають сім'ї жертв катастрофи Ан-26

Зеленський просить якнайшвидше виплатити гроші родичам загиблих в результаті катастрофи літака Ан-26

28 вересня 2020, 15:09
Поділіться публікацією:

Родичі загиблих в страшній авіакатастрофі Ан-26 під Чугуєвом на Харківщині незабаром отримають виплати від держави — по приблизно 1,5 млн грн кожній сім'ї. Про це повідомляє прес-служба Офісу президента.

Стало відомо, яку компенсацію і коли отримають сім'ї жертв катастрофи Ан-26

Як повідомив глава українського уряду Денис Шмигаль, у Міністерства оборони є достатні кошти для здійснення компенсацій. За його словами, виплати мають відбутися протягом наступних трьох тижнів, коли буде проводитися ДНК-експертиза тіл загиблих.

У свою чергу, президент Володимир Зеленський закликав зробити все необхідне, щоб спростити бюрократичні процедури, тому як, на його думку, виплати повинні бути терміновими.

Додамо, що на час проведення розслідування заборонили використовувати літаки Ан-26. Як повідомив міністр оборони Андрій Таран, розпочато розшифровку бортових самописців потерпілого катастрофу повітряного судна. До Державного бюро розслідувань спрямовані плівки із записами голосів екіпажу.

Раніше повідомлялося, що в Харкові призначили дату і час церемонії прощання з курсантами та офіцерами, загиблими під час аварії літака Ан-26.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини