Головна Новини Суспільство події Стали відомі передбачення Нострадамуса на 2021 рік: гряде зомбі-апокаліпсис
commentss НОВИНИ Всі новини

Стали відомі передбачення Нострадамуса на 2021 рік: гряде зомбі-апокаліпсис

Поряд з цим ще й біблійний голод, а також сонячні бурі, які принесуть Землі величезну шкоду і призведуть до війни по всій планеті

13 січня 2021, 14:06 comments1240
Поділіться публікацією:

Швидше за все, багато хто чув про фармацевта та алхіміка Мішеля Нострадамуса, який відомий світові своїми пророцтвами. Суспільство вважає, що саме він нібито передбачив планеті вірус, який перетворить населення в зомбі. Однак разом з цим відомим прогнозом, у своїх щорічних катренах він описав ще кілька лих людства, передає видання Mirror.

Стали відомі передбачення Нострадамуса на 2021 рік: гряде зомбі-апокаліпсис

Передбачення Нострадамуса 2021 - фото з відкритих джерел

Зомбі-апокаліпсис

За словами Нострадамуса, російський вчений створить біологічну зброю — вірус, який зможе перетворити населення в зомбі та призвести до масових смертей на планеті.

"Батьки та матері, які померли від нескінченних скорбот, жінки в жалобі, отруйний монстр: великого більше не буде, світу прийде кінець", — процитувало видання слова Нострадамуса.

Біблійний голод

Одне з пророцтв французького фармацевта, стало пророцтво кінця світу, який починається з почастішання землетрусів і поширення вірусів. Тоді, за словами Нострадамуса, почнеться голод "масштабів якого світ ніколи раніше не бачив".

Сонячні бурі

Виходячи з тлумачень передбачень астролога, великої шкоди Землі у 2021 році принесуть сильні сонячні бурі. За словами фармацевта, вони можуть привести до війни по всьому світу.

"Ми побачимо, як вода підіймається, а земля опускається під неї", — наводить видання слова з щорічних катренів Нострадамуса.

Падіння комети

Крім того, що, на думку алхіміка, на Землю впаде комета, це спричинить безліч катаклізмів і стихійних лих.

Потужний землетрус

У 2021 році Нострадамус передбачив Америці землетрус руйнівної сили. Виходячи з пророцтв, деякі тлумачі називають навіть конкретну дату — 25 листопада.

Чіпування солдатів

За словами Нострадамуса, у 2021 році комп'ютерні технології зможуть розвинутися до такого ступеня, що стане реальним імплантувати чіпи в мозок солдатам.

Раніше "Коментарі" розповідали про три головні прогнози Ванги.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини