Головна Новини Суспільство події "Спроба внести мої дані до розшуку закінчилася невдало", - Тетяна Попова спростувала інформацію ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

"Спроба внести мої дані до розшуку закінчилася невдало", - Тетяна Попова спростувала інформацію ЗМІ

Член Ради з питань свободи слова при президенті Володимирі Зеленському Тетяна Попова заявила, що поширена у ЗМІ інформація про її перебування у базі розшуку не відповідає дійсності

14 серпня 2020, 18:10 comments1162
Поділіться публікацією:

Інформація про те, що ексзаступниця голови Міністерства інформаційної політики, а нині член Ради з питань свободи слова при президенті Володимирі Зеленському Тетяна Попова офіційно перебувала в розшуку по кримінальному провадженню про крадіжку 7 млн доларів у "Райффайзен Банку Аваль" не відповідає дійсності. Про це у бесіді з журналістом "Коментарів" заявила сама Попова.

"Спроба внести мої дані до розшуку закінчилася невдало", - Тетяна Попова спростувала інформацію ЗМІ

Тетяна Попова спростувала поширену в ЗМІ інформацію. Фото: Страна

"Оскільки я не була співробітником компанії боржника, то спроба внести мої данні до розшуку з боку російських рейдерів закінчилася невдало. Як тільки про це стало відомо нашим юристам, ми зустрілися зі слідчим, відповіли на їх питання і справу було моментально закрито за відсутністю складу злочину. Пізніше з'ясувалося, що прокурора, який відкрив справу, було затримано на хабарі. Тож не дивуюся, що вони навмисне через нього намагалися її відкрити для тиску на мене і мою сім’ю. Інформації про цих російських рейдерів достатньо в інтернеті. Вони пробували захопити до цього компанію "Восток Солар", "Т.Б. Фрут", "Київський метрополітен" та багато інших", — розповіла Тетяна Попова.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" з посиланням на інформацію видання "Дело", повідомляли, що з 27 листопада 2019 року Тетяна Попова — ексзаступниця очільника Міністерства інформаційної політики, а нині член Ради з питань свободи слова при президенті Володимирі Зеленському — офіційно перебувала в розшуку по кримінальному провадженню про крадіжку 7 млн доларів у "Райффайзен Банку Аваль". У своїй новині портал "Дело" посилався на копію постанови старшого слідчого відділу Печерського управління поліції Головного управління Нацполіціі в Києві майора поліції Синенка Є.А.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини