Собчак рознесла пропагандиста Попова: чайлдфрі в центрі скандалу

Конфлікт у серці Кремля: Ксенія Собчак проти Євгена Попова на тлі обговорення закону про чайлдфрі

Російська телеведуча Ксенія Собчак висміяла депутата і пропагандиста Євгена Попова під час обговорення законопроєкту про заборону руху чайлдфрі. Ця ситуація швидко переросла в публічний конфлікт.

Перепалка почалася після того, як Собчак поділилася відео із засідання, де обговорювали новий закон. Вона звернула увагу на те, як Попов заявив, що чайлдфрі в Росії не є дуже популярним і, за його словами, він навіть перевіряв кількість підписників у відповідних групах, що, на його думку, підтверджує цю думку.

Собчак не втрималася від іронії, і саме її зауваження викликали обурення Попова.

Собчак написала: "Попов несміливо натякнув, що явище чайлдфрі не дуже-то поширене у нас у Росії, можна сказати чуже. І пояснив, що гуглив пабліки з тематикою чайлдфрі - і в них відносно небагато підписників".

Він відповів у різкому тоні, звертаючись до неї на "ти" і назвавши "дитинкою". Попов звинуватив Собчак у тому, що вона боїться "повернутися до нормальності" та згадати, де її справжня батьківщина. Він також зазначив, що, як депутат, завжди ставить важливі для його виборців питання, і порадив Собчак краще користуватися пошуком в інтернеті, аби ознайомитися з його позицією.

Собчак не пройшла повз коментаря Попова та продовжила публічну перепалку.

"Євгене, як депутату, вам варто чітко і ясно взяти себе в руки, оговтатися і вийти з образу сусіда в трениках, який виходить на сходовий майданчик покурити з похмілля і вчить сусідку життя. "Парламентаризм, дитинко", "вміла б гуглити", звернення на "ти". Це так вас до вищого законодавчого органу готували, відучували поважати незнайомих жінок в Інтернеті?