Головна Новини Суспільство події Що було цієї ночі: головне за добу
commentss НОВИНИ Всі новини

Що було цієї ночі: головне за добу

Позитивний тест у Зеленського, збитий Азербайджаном російський вертоліт і конфуз Мендель

10 листопада 2020, 07:05
Поділіться публікацією:

У Луцьку хворим на коронавірус відмовляють в госпіталізації через відсутність місць в лікарнях. "Швидка" приїжджає на виклики, але в профільних госпіталях пацієнтам все частіше відмовляють. Було кілька випадків, коли хворого на "швидкій" везли то в одну, то в іншу лікарню. Люди бачили, що їх не беруть, і просили відвезти додому.

Що було цієї ночі: головне за добу

В Україні лікарні перестали проводити планові операції та перейшли тільки на лікування ургентних хворих і пацієнтів з Covid-19.

Президент Володимир Зеленський отримав позитивний результат тесту на Covid-19. Позитивним тест на коронавірус виявився й у Глави Офісу президента Андрія Єрмака. Крім того, на коронавірус захворів мер Миколаєва, міністр фінансів Сергій Марченко та захисник "Динамо" Денис Попов.

Прес-секретар Володимира Зеленського Юлія Мендель осоромилася з новиною про зараження Зеленського. "На жаль... Президент почувається добре. Ми будемо повідомляти про його стан", — прокоментувала вона хвороба президента.

МОЗ має намір запропонувати Кабінету Міністрів України ввести жорсткий карантин на вихідні. Це означає, що будуть працювати тільки продуктові магазини, аптеки (в тому числі й  ветеринарні), транспорт і автозаправки.

Президент США Дональд Трамп, планує знову балотуватися на цей пост через чотири роки.

Азербайджан  випадково збив російський військовий вертоліт Мі-24 неподалік від кордону з Вірменією. Баку готовий виплатити компенсації за інцидент.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини