Головна Новини Суспільство події Сніг і холод: прогноз погоди на 9 грудня
commentss НОВИНИ Всі новини

Сніг і холод: прогноз погоди на 9 грудня

Синоптик Наталія Діденко сказала, що в середу над Україною все ще буде господарювати північно-східний антициклон Xavier

9 грудня 2020, 06:40
Поділіться публікацією:

Зимова погода триває і сьогодні, як запевняє синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці в Facebook, в Україні як і раніше буде морозно і холодно.

Сніг і холод: прогноз погоди на 9 грудня

ФОТО: З відкритих джерел

Місцями очікуються нічні морози до -12. А ось з четверга прийде потепління, холодний фронт трохи зміститься і принесе з собою опади.

Температура вночі до -11 градусів морозу, на сході і північному сході до мінус 14 градусів. Вдень від 4 градусів морозу до 1 градуса тепла. Температура повітря найближчої ночі 4-10 градусів морозу, на сході до -12, в західних областях 0-4 морозу, на півдні близько нуля. У Києві в середу вдень до 4 градусів морозу, вітряно і без опадів.

У західних областях, 8-9 грудня і в південній частині вночі 0-5 градусів морозу, вдень від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла, на Закарпатті 4-9 градусів тепла. Вночі можлива ожеледиця і сильний холодний вітер.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що 8 грудня про жида посилення вітру практично по всій Україні. Разом з холодними арктичними масами, які зберігаються над країною, це зробить погоду некомфортною.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини