Головна Новини Суспільство події Сніг, дощ, лід, а далі - морози: синоптик попередила українців про погіршення погоди і назвала дати
commentss НОВИНИ Всі новини

Сніг, дощ, лід, а далі - морози: синоптик попередила українців про погіршення погоди і назвала дати

Прогноз погоди попереджає про різні види опадів і потужний вітер у низці регіонів країни

10 лютого 2021, 16:25
Поділіться публікацією:

Українцям слід приготуватися до ускладнених погодних умов завтра, 11 лютого. А за кілька днів у країну прийдуть справжні лютневі морози. Про це свідчить прогноз синоптикині Наталки Діденко в її Telegram-каналі.

Сніг, дощ, лід, а далі - морози: синоптик попередила українців про погіршення погоди і назвала дати

Фото з відкритих джерел

Згідно із прогнозом синоптика, циклон Volker завершить серію із південних циклонів, що повернули в нашу країну зимову погоду. У четвер через нього ускладняться погодні умови у більшості областей України.

"Сніг, мокрий сніг, льодяний дощ та дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь, ожеледиця, рвучкий вітер", — перелічила синоптик у своєму прогнозі.

Не прогнозується опадів або незначна їх кількість у Донецькій та Запорізькій областях, Криму та в більшості районів Херсонщини.

Температура повітря завтра становитиме від 4 градусів морозу до 3 градусів тепла. На півночі та північному може бути 4-7 градусів морозу, тоді як у південній частині тепліше – від 5 до 10 градусів із позначкою "плюс", а в Криму ще на 4-7 градусів тепліше.

Як повідомила синоптик, цей циклон протримається на території України до 12 лютого. А з 13 числа українців очікують погодні зміни – готуємося до лютневих морозів. У суботу прогнозуються сильні морози, тож до України прийде істотне похолодання.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", в Україні почалися величезні снігопади. Негода поширилася практично на всі області країни. У багатьох людей, як автомобілістів, так і пішоходів, виникли труднощі з пересуванням. В столиці країни через погані погодні умови зафіксували понад 200 повідомлень про ДТП. Однак у соцмережах українці не втрачають настрій та публікують меми та фотожаби. Ми зробили добірку найкумедніших.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини