Головна Новини Суспільство події Шмигаль зробив важливу заяву щодо оплати комуналки за січень
commentss НОВИНИ Всі новини

Шмигаль зробив важливу заяву щодо оплати комуналки за січень

За січень не буде штрафів

2 лютого 2021, 11:30
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль зробив важливу заяву щодо оплати комунальних послуг за січень 2021 року. Глава уряду сказав, що за перший місяць року не нараховуватимуть штрафи за несплату послуг ЖКГ. Про це він заявив в ефірі програми "Свобода слова".

Шмигаль зробив важливу заяву щодо оплати комуналки за січень

Газ. Фото: Google

За його словами, українці не будуть отримувати штрафи або пеню, якщо у них є заборгованість за оплату газу або тепла. У січні подібні санкції застосовуватися не будуть.

Шмигаль зазначив, що це є дуже важливим меседжем для людей, щоб вони могли не переживати, коли отримуватимуть підвищені платіжки.

У січні 2021 року в Україні прокотилася хвиля масових протестів через різке підвищення цін на комуналку. Мітингувальники влаштовували акції під Офісом Президента на Банковій і резиденцією Володимира Зеленського під Києвом.

18 січня Кабмін прийняв рішення про зниження тарифів на газ до граничної ціни у 6,99 гривні.

У компанії-монополіста "Нафтогаз" також встановили остаточну ціну блакитного палива в лютому 2021 року вона склала 6,86 гривні, що нижче тарифу, встановленого урядом.

Ціна в 6,99 гривні буде діяти до кінця березня 2021 року. Уже з квітня вартість газу буде розраховуватися з урахуванням ситуації на ринку.

Українські постачальники газу також публікували свої ціни на лютий 2021 роки, які варіюються від 6,88 гривні до 6,99 за кубометр.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко зажадала від влади зниження тарифів на газ.

Також читайте про те, що Кабмін встановив граничну ціну на газ для співвласників багатоквартирних будинків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

fva

2 лютого 2021, 11:45

А что в феврале сумма за январь станет меньше?


Новини