Головна Новини Суспільство події "Слуга народу" купив квартиру майже за 1,5 мільйона гривень (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Слуга народу" купив квартиру майже за 1,5 мільйона гривень (Фото)

Михайло Крячко вперше потрапив до парламенту в 2019-му році

22 лютого 2021, 17:45
Поділіться публікацією:

Народний депутат з партії "Слуга народу" Михайло Крячко придбав квартиру за 1,42 мільйона гривень. При цьому ринкова вартість такої квартири становить не менше 5 мільйонів гривень. Такі дані надає видання "Запорізький проект розслідувань".

"Слуга народу" купив квартиру майже за 1,5 мільйона гривень (Фото)

Депутат Слуги народу купив квартиру вартістю 1,5 мільйона гривень. Фото: golos.ua

Детальну інформацію про нову домівку депутата опубліковано в державному реєстрі нерухомості. Квартира розташована в елітному комплексі "Комфорт Таун" в місті Київ.

Площа квартири майже 100 квадратних метрів. Житловий комплект, в якому була придбана нерухомість, славиться продуманою інфраструктурою, зеленою територією та місцями для розваг та занять спортом.

Згідно з внесеною в реєстр інформацією, квартира була придбана за 1,42 мільйона гривень. Проте на сайтах з продажу квартир, подібна нерухомість в цьому районі коштує набагато більше.

”Слуга народу” купив квартиру майже за 1,5 мільйона гривень (Фото) - фото 2
”Слуга народу” купив квартиру майже за 1,5 мільйона гривень (Фото) - фото 3

Нагадаємо, що народний депутат України Михайло Крячко вперше потрапив до парламенту в 2019-му році за списками партії "Слуга народу".

Раніше повідомлялося, як проводить своє дозвілля "золота молодь" України. В інстаграмі син народного депутата від партії "Слуга народу" Юрія Арістова показав частинку зі свого дня. На відео Артем Арістов їде на машині зі своїми знайомими. Під час водіння хлопець відволікається на куріння кальяну. Деталі та відео можна знайти в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, на честь кого насправді названа "Партія Шарія". Її пов'язують із проросійським відеоблогером Анатолієм Шарієм, насправді використовує прізвище зовсім іншої людини. Деталі скандальної ситуації можна прочитати в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини