"Слуга народу" Кріворучкіна з'явилася в Раду з елітними годинниками Hublot - їх ціна вражає

У той час як мінімальна зарплата українців складає 5 тисяч гривень, нардеп дозволила собі річ екстракласу за 153 мінімальні зарплати

На руці народної обраниці від фракції від "Слуги народу" Олени Криворучкіної журналістами був помічений елітний аксесуар. Політик сьогодні на засідання парламенту з'явилася з годинником класу люкс від швейцарського годинного бренду Hublot. Їх вартість експерти оцінили приблизно в 27 тис. Доларів США.

До речі, Криворучкіна, по всій видимості, любителька дорогих аксесуарів. Раніше на ній був годинник марки BVLGARI, які оцінюються в 24 900 євро.

Також відомо, що за минулий рік нардеп в декларації вказала, що від апарату Верховної Ради вона отримала 174 211 гривень. Зарплата в університеті імені Вадима Гетьма, де вона викладає на кафедрі бізнес-економіки та підприємництва, становить 128 548 гривень. Також Кріворучкіна отримала страхову виплату 747 гривень і оплату за навчання від "Слуги народу" 22 299 гривень.
З нерухомого майна у неї є квартира в Запоріжжі, 8-річний автомобіль Renault Logan. З заощаджень політик зазначила готівкою 92 700 доларів, 54 300 євро, 75 тис. гривен. До речі, також в декларації вказані і годинник фірми BVLGARI. Вона їх оцінила в 11 тисяч 200 гривень, годинник від Hublot, по всій видимості, був придбаний нещодавно, тому що в торішній декларації їх немає.
Раніше "Коментарі" писали про те, що Олег Семінський листувався з якоїсь Катериною Демченко, називаючи її "котиком" і обговорюючи "вчорашнє", а також стрижку і нову краватку нардепа. Дама не є законною дружиною Семінського, оскільки в декларації нардепа в графі "дружина" вказані інші дані.
Крім того, за "вивченням" контенту для дорослих відзначився 62-річний Анатолій Драбівський від "Слуги народу".