Головна Новини Суспільство події Словенія змінила правила в'їзду для українців: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Словенія змінила правила в'їзду для українців: подробиці

Стало відомо, які тепер умови перетину кордону для України

1 жовтня 2020, 18:31
Поділіться публікацією:

Словенія спростила умови перетину своїх кордонів для громадян України з початку жовтня. Про це інформується на Урядовому порталі.

Словенія змінила правила в'їзду для українців: подробиці

Так, зміни до правил перетину кордону та в'їзду в Словенію уряд сусідньої країни ухвалив 30 вересня.

Від сьогодні, 1 жовтня, дозволяється в’їзд в Словенію без проходження 10-денного карантину громадянам з третіх країн, у числі яких й Україна. Однак слід показати негативний результат тесту на COVID-19, який зроблений не пізніше ніж за 48 годин. Крім того, тест мають проводити установи чи організації в країнах ЄС, Шенгенської зони, Словенії або які Інститут мікробіології та імунології Словенії та Національна лабораторія Словенії з охорони здоров’я визнали надійними і які є у переліку Національної лабораторії.

Нагадаємо, в серпні Словенія внесла Україну в "червону" зону через коронавірусну пандемію. Тому правила в'їзду українців до цієї країни були посилені.

Раніше повідомлялося, що для українських туристів відтепер відкриті кордони ще чотирьох країн. Обмеження зняли Гана, Колумбія, Нігерія, а також Йорданія. Як повідомили в МЗС, країн, куди можуть поїхати українські туристи, зараз 52.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини