Головна Новини Суспільство події Скоро все дізнаємося: з-під уламків АН-26 вилучили бортові самописці
commentss НОВИНИ Всі новини

Скоро все дізнаємося: з-під уламків АН-26 вилучили бортові самописці

Бортові самописці військового літака АН-26 вже вилучені, тепер техніки вивозять уламки

26 вересня 2020, 20:15
Поділіться публікацією:

З-під уламків військового літака АН-26, який розбився під Чугуєвом ввечері 25 вересня, вже дістали бортові самописці. Про це повідомляє інформаційне видання Бабель з посиланням на Укрінформ.

Скоро все дізнаємося: з-під уламків АН-26 вилучили бортові самописці

Голова Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер повідомив Укрінформ, що бортові самописці вилучені, але на даний момент ще не досліджені. Чиновник додав, що на даний момент відомо, що за 45-60 секунд перед падінням керуючий пілот спілкувався з диспетчером. Вони обговорювали можливості посадки.

Кучер сподівається, що вилучені бортові самописці розшифрують якомога швидше і вони проллють світло на причини цієї трагедії. На даний момент з місця катастрофи вже вивозять уламки розбитого літака. В процесі роботи техніки використовують кран. Уламки літака перевезуть на територію військової частини в Чугуївському районі.

Як повідомляло видання "Коментарі", в результаті авіакатастрофи під Чугуєвом загинуло 26 осіб. Курсанту льотного факультету Харківського національного університету Повітряних сил ім. Івана Кожедуба В'ячеславу Золочівському вдалося вижити. У лікарні його провідав Володимир Зеленський , побажавши якнайшвидшого одужання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини