Скільки відпочиватимуть українці в березні - перелік робочих та вихідних днів

В березні з'явиться один додатковий вихідний

Скоро початок весни - саме час планувати події на наступний місяць. Сайт "Коментарі" рекомендує ознайомитися з переліком вихідних та робочих днів у березні.

В наступному місяці українці зустрічатимуть одразу декілька святкових дат. Проте додатковий вихідний подарує тільки одне свято - Міжнародний жіночий день.

Відтак у березні буде 22 робочих та 9 вихідних днів, серед яких чотири суботи та чотири тижні.

Оскільки восьме березня припадає на понеділок, то українці отримають подовжені вихідні - з 6 по 8 березня. В цей період можна запланувати невеличку поїздку або триденний відпочинок.

Українці відпочиватимуть 6, 7, 8, 13, 14, 20, 21, 27 та 28 березня.


Нагадаємо, що народні депутати України неодноразово хотіли скасувати жіноче свято та зробити 8 березня звичайним робочим днем. Проте поки всі ці пропозиції залишилися на рівні законопроєктів.

Раніше повідомлялося, що сьогодні в Україні починається вакцинація препаратом AstraZeneca, що прибув 23 лютого. У суспільстві досить скептичні настрої як щодо цієї вакцини, так і щодо вакцинації взагалі. При цьому головний санітарний лікар Віктор Ляшко не вважає інформаційну кампанію на підтримку вакцинації від COVID-19 — провальною. "Коментарі" вирішили запитати в експертів, чи згодні вони з такою думкою? Як вони оцінюють дії української влади в рамках "вакцинного кейса"? Чому в нашій країні склалося таке становище? Відповіді на ці та інші запитання знаходьте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" розповідав, що сімейна пара з американського штату Аризона в одному з комісійних магазинів взяла для своєї дочки м'яку іграшку у вигляді ляльки. Але перед тим, як віддати її дівчинці, вони вирішили її випрати. Там вони знайшли небезпечні таблетки. Що було далі, читайте в нашому матеріалі.