Головна Новини Суспільство події Скільки українців проведуть новорічну ніч у потягах
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки українців проведуть новорічну ніч у потягах

Новий рік в потягу має свою романтику та особливості

31 грудня 2020, 16:25
Поділіться публікацією:

Інколи Новий рік доводиться зустрічати поза домом без рідних та близьких. Відтак понад 5,4 тисячі українців проведуть новорічну ніч у потягах. Таку інформацію надала пресслужба Укрзалізниці.

Скільки українців проведуть новорічну ніч у потягах

Скільки українців зустрінуть Новий рік у потягах. Фото: pass.rzd.ru

Найбільш популярним в цю пору виявився західний напрямок.

Шістдесят пасажирських потягів їздитимуть і першого січня.

Всі поїздки відбуваються з дотриманням протиепідеміологічних заходів.

Нагадаємо, що раніше Укрзалізниця запустила два нових потяги в Карпати. Так, нові рейси курсуватимуть з 24 грудня. З Ужгорода можна буде дістатися до Херсона (рейс №5 / 6), а з Харкова — у Ворохту (рейс №149 / 150). Згідно з розкладом, поїзд Ужгород — Херсон відправлятиметься з Ужгорода о 16:21 і прибуватиме в Херсон о 13:59. У зворотному напрямку відправлення з Херсона о 15:10 і прибуття в Ужгород о 13:11.

Поїзд Харків — Ворохта відправлятиметься з Харкова о 12:28 і прибуватиме до Ворохти о 12:02 наступного дня. З Ворохти відправлення о 13:51 і прибуття до Харкова о 13:20.

Також Укрзалізниця отримала два сучасних вагони габариту RIC. Ці вагони вважаються "іншим виміром", бо вони можуть їхати по колії 1435 мм, що дозволяє рух в Європі. Кожне купе містить умивальники, у вагоні присутня мультимедійна система, пеленальний столик, та душова. Для безпеки пасажирів вагони обладнано відеонаглядом та багатьма іншими технічними цікавинками. У вагоні всього 12 купе, одне з яких технічне. В залежності від компонування розсувних перегородок купе, комфортом нових вагонів можуть насолоджуватися 22 або 33 пасажири.

Сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що починаючи з березня 2021 року Укрзалізниця планує підвищити тарифи на перевезення пасажирів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини