Головна Новини Суспільство події Синоптики розповіли, яку погоду очікувати на Різдво
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптики розповіли, яку погоду очікувати на Різдво

Опади очікуються у всіх областях

7 січня 2021, 09:49
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 7 січня, на всій території України очікуються опади — дощ, місцями з мокрим снігом. Такий прогноз погоди дали в Укргідрометцентрі.

Синоптики розповіли, яку погоду очікувати на Різдво

Погода в Україні 7 січня - фото з відкритих джерел

За даними синоптиків, в східній частині країни температура повітря складе 3-6 градусів зі знаком плюс, а на півночі очікується температура 2-4 градуси вище нуля. Вітер південно-східний, місцями пориви до 12 м / с.

Західним регіонам України варто очікувати температуру повітря на рівні 2-4 градуси тепла, а ось в південній частині країни стовпчик термометра підніметься до позначки 8-10 градусів вище нуля.

Синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці в соціальній мережі зазначила, що водіям варто бути дуже обережними на дорогах, тому що в країні очікується ожеледиця. Найбільш небезпечно пересуватися на автомобілі буде в Житомирській, Київській і Вінницькій областях.

"Пора вже розробити нові синоптичні-колядницькі традиції — замість кожухів і вовняних хусток треба переходити на водонепроникні пуховики в українських орнаментах. Ангели, царі, Ірод, волхви, пастухи можуть також подумати над своїм вертепним гардеробом в умовах сучасного клімату. І візьміть парасольки — Різдвяну зірку захищати! ", — зазначила в повідомленні український синоптик.

Нагадаємо, що раніше в Укргідрометцентрі спрогнозували погоду на весь січень 2021 року. Згідно з прогнозом, середня місячна температура в країні очікується в межах 0-4 градусів морозу, в південній частині України місцями 1-3 градусів тепла. Це на 2-2,5 градуса вище середніх показників протягом декількох років.

Раніше "Коментарі" писали про астрологічний прогноз для України на 2021 рік.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини