Головна Новини Суспільство події Силовики ліквідували полтавського терориста: злочинець знову намагався захопити заручників
commentss НОВИНИ Всі новини

Силовики ліквідували полтавського терориста: злочинець знову намагався захопити заручників

Правоохоронці прийняли рішення ліквідувати злочинця, щоб уникнути зайвих жертв.

1 серпня 2020, 09:29 comments2505
Поділіться публікацією:

У ніч на суботу, 1 серпня, "полтавського терориста" Романа Скрипника ліквідували під час спецоперації. Нагадаємо, 23 липня він захопив правоохоронців в заручники, а потім втік. Про це повідомляє ТСН з посиланням на сайт Національної поліції України.

Силовики ліквідували полтавського терориста: злочинець знову намагався захопити заручників

"Для затримання правопорушника проводилася спеціальна поліцейська операція. Коли його дії стали загрожувати життю поліцейських, снайпер знешкодив чоловіка", — розповіли правоохоронці.

На своїй сторінці у Facebook прес-секретар Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко повідомив, що "неодноразово судимого наркозалежного" підозрюваного Романа Скрипника виявили в селі Опішня Зіньківського району Полтавської області. На момент виявлення він переховувався в покинутому будинку.

У своїй заяві Шевченко повідомив, що зловмисник не побажав здатися і погрожував співробітникам поліції гранатою. Оскільки дії злочинця загрожували життю правоохоронців, його було ліквідовано снайперським пострілом в рамках операції "Грім".

Силовики ліквідували полтавського терориста: злочинець знову намагався захопити заручників - фото 2

Нагадаємо, що епопея з "полтавським терористом" почалася 23 липня. Романа Скрипника переслідували копи за підозрою у викраденні авто, однак на вул. Остапа Вишні він дістав гранату РГД-5, погрожуючи підірвати спочатку себе, потім — узятого в заручники правоохоронця. Незабаром злочинець висунув першу вимогу — автомобіль для того, щоб сховатися. Полковник Віталій Шиян запропонував себе в обмін на іншого правоохоронця і, будучи в заручниках, поїхав на службовому ВАЗ разом з викрадачем. Пізніше злочинець відпустив заручника.

Як повідомляло раніше видання "Коментарі", полтавського терориста розшукувало близько 500 осіб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини