Головна Новини Суспільство події Ще одна країна відкрила кордони для туристів: умови в’їзду для українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще одна країна відкрила кордони для туристів: умови в’їзду для українців

Йорданія готова прийняти туристів із 43 країн, але є умови

8 вересня 2020, 18:49 comments1772
Поділіться публікацією:

Йорданія з 8 вересня відновила міжнародний туризм після шести місяців закриття кордонів через коронавірусну епідемію, повідомляє Travel off Path.

Ще одна країна відкрила кордони для туристів: умови в’їзду для українців

Так, уряд поділив країни, з яких прибувають мандрівники, на зелені, жовті та червоні, враховуючи поширеність COVID-19. Усього 43 країни отримають дозвіл на в'їзд до Йорданії з метою туризму. В числі "зелених": Канада, Кіпр, Чехія, Данія, Греція, Гонконг, Угорщина, Литва, Малайзія, Марокко, Польща, Швейцарія, Таїланд, Туреччина і Туніс. Громадяни цих країн повинні пред'явити негативний результат тесту ПЛР на COVID-19, зробити ще один тест після прибуття, і якщо він буде негативним — проходження карантину не буде потрібно.

"Жовтими" країнами визначені Алжир, Австрія, Німеччина, Італія, Мальта, Нідерланди та ОАЕ. Мандрівникам із "жовтої" зони також треба показати негативний тест, пройти ще один, і, незалежно від результату, всі будуть відправлені в стаціонарний карантин на термін сім днів, а потім — домашній, ще на тиждень.

У червоній зоні опинилися такі країни, як Бахрейн, Бельгія, Франція, Ірак, Кувейт, Ліван, Лівія, Оман, Катар, Румунія, Росія, Саудівська Аравія, Іспанія, Великобританія, Україна, США, Єгипет, Судан, Сирія і Ємен. Мандрівники повинні надати негативний результат тесту ПЛР на COVID-19 не раніше, ніж за 72 години до вильоту, пройти ще один після прибуття. Незалежно від результатів тестування всі туристи зобов'язуються пройти семиденний стаціонарний карантин, а потім ще тиждень домашній, але з електронним браслетом відстеження.

Крім того, туристам потрібно буде заповнити декларацію про поїздку до Йорданії, внести передоплату (56 доларів) за тест на COVID-19 після прибуття, встановити додаток Aman.jo, надати докази, що ви проживали в країні відправлення не менше 14 днів і туристичну страховку, що покриває лікування COVID-19.

Додамо, що громадянам України знадобиться ще й віза.

Нагадаємо, Україна оновила перелік країн: Албанія "позеленіла", Хорватія – у червоній зоні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини