Головна Новини Суспільство події СБУ прийшла з обшуками в Укроборонпром
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ прийшла з обшуками в Укроборонпром

Обшуки співробітниками СБУ в приміщеннях Укроборонпрому і компанії-спецекспортера Укрспецекспорт проводяться на підставі постанови слідчого судді Шевченківського районного суду Києва.

3 грудня 2020, 19:32
Поділіться публікацією:

СБУ прийшла з обшуком в Укрспецекспорт і Укроборонпром. Як повідомляє пресслужба СБУ, силовики підозрюють службових осіб холдингу в державній зраді. Як попередньо стало відомо, керівники відомого холдингу могли діяти в інтересах однієї з країн Південної Азії, переступивши закон проти своєї країни.

 СБУ прийшла з обшуками в Укроборонпром

Фото: прес-служба СБУ

"Встановлено, що представники вітчизняного спецекспортера штучно залучали в якості посередника іноземну структуру, що призвело до можливої втрати Україною ринків озброєння в окремих країнах азіатського регіону", — йдеться в повідомленні.

Силовики вважають, що попередньо даний момент Україна втратила від "таких угод" холдингу близько $ 100 млн. Як повідомляється на сайті Укроборонпрому, обшуки проводяться на підставі постанови слідчого судді Шевченківського районного суду Києва. На цей час холдинг працює в штатному режимі.

Раніше, нагадаємо, "Коментарі" розповідали про те, що Служба безпеки України блокувала механізм несанкціонованого збуту конфіденційних даних з Державною податковою і митною службою. Важливі дані державного значення передавалися телеграм-каналами і чат-ботами. Зловмисниками виявилися посадові особи податкової та митної служб, а також працівники банківської установи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини