Головна Новини Суспільство події Російську блогерку не пустили в Україну: деталі інциденту
commentss НОВИНИ Всі новини

Російську блогерку не пустили в Україну: деталі інциденту

Блогерку відправили зворотним рейсом додому

27 грудня 2020, 11:15
Поділіться публікацією:

У суботу, 26 грудня, співробітники прикордонної служби України не пустили на територію нашої країни блогерку з Росії Оксану Качеву.

Російську блогерку не пустили в Україну: деталі інциденту

російській блогерші заборонили в'їзд в Україну / фото: Держприкордонслужба

Відомо, що дівчина прилетіла в міжнародний аеропорт "Київ" з Туреччини й під час оформлення пасажирів авіарейсу, прикордонники зупинили її й з'ясували, що вона порушила порядок в'їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію АР Крим.

Згідно з інформацією 24tv, російську блогерку звуть Оксана Качева. Дівчині заборонили в'їзд на територію України на три роки й відправили її зворотним рейсом додому.

Відомо, що з 2014 року Служба безпеки України (СБУ) України заборонила в'їзд на територію нашої держави 3643 громадянам Росії. Однією з причин недопуску є те, що росіяни відвідують окупований Крим з території своєї держави. Таким чином, вони порушують умови перетинання державного українського кордону. Щоб уникнути подібних проблем слід заїжджати на територію Криму через Херсонську область.

Нагадаємо, на початку грудня в'їзд в Україну на три роки заборонили й російському рок-музиканту Петру Мамонову, а також його дружині, які прибули в аеропорт "Бориспіль" на літаку з Туреччини. Прикордонники пояснили, що музикант незаконно відвідував територію анексованого Криму і проводив там концерти.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в листопаді 2020 року прикордонники не впустили в Україну 48-річного російського актора, зірку серіалів "Анна Кареніна" і "Тест на вагітність" Кирила Гребенщикова. Було встановлено, що актор відвідував анексований Крим і прямував в Україну з метою участі в телепроекті. Але йому заборонили в'їзд на три роки та відправили літаком до Білорусі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sex

27 грудня 2020, 21:30

СEKС Знaкoмcтвa! Oдинокие и Зaмужниe очень хoтят ceкca, все бeсплатнo и анoнимнo. Здеcь дaют в пoпу и бeрут в рoт, мoжешь убедитьcя cам---- http://bit.do/exas


Новини