РНБО планує збільшити витрати на оборонний сектор в 2021 році

Посилаючись на тривалу військову агресію на Донбасі, Данілов відзначив важливість переозброєння армії, посилення розвідувальних можливостей, кібербезпеки, підтримки вітчизняного ОПК

Секретар РНБО України Олексій Данілов заявив, що Міністерство фінансів вивчає питання щодо збільшення оборонного фінансування у 2021 році. Про це він заявив сьогодні під час наради щодо оборонного бюджету на 2021 рік, повідомляє прес-служба відомства.

Данілов наголосив, що виходячи з наявних загроз, не виявляється можливим зменшувати існуючий рівень фінансування сектору безпеки і оборони.

Посилаючись на одну з головних загроз національній безпеці- тривалу військову агресію на Донбасі - Секретар РНБО відзначив важливість переозброєння армії, посилення розвідувальних можливостей, кібербезпеки, підтримки вітчизняного ОПК.

Також стало відомо, що під час наради її учасники обговорили потреби суб’єктів сектору безпеки і оборони у фінансуванні на наступний рік, акцентувавши на пріоритетних напрямах.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що, на думку РНБО, місцеві вибори в Україні, які повинні відбутися цієї осені, можуть стати одними з найскладніших за останній час. Причина - зростання епідемічної загрози.