Головна Новини Суспільство події Ресторани і кафе зможуть працювати в новорічну ніч довше - рішення Кабміну
commentss НОВИНИ Всі новини

Ресторани і кафе зможуть працювати в новорічну ніч довше - рішення Кабміну

Кабмін змінив своє рішення щодо роботи закладів в ніч із 31 грудня на 1 січня

24 грудня 2020, 11:01
Поділіться публікацією:

Кабінет міністрів дозволив кафе і ресторанам в Україні в новорічну ніч — з 31 грудня 2020 року на 1 січня 2021 року — працювати до 7:00 ранку. Раніше розважальні заклади, за рішенням уряду, повинні були закритися вже о 01:00 через карантинні обмеження. Про нову дату закриття йдеться в Постанові КМУ №1301 від 23 грудня.

Ресторани і кафе зможуть працювати в новорічну ніч довше - рішення Кабміну

Фото з відкритих джерел

Кабінет Міністрів України постановляє:

"Внести зміну до пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 №1236" Про встановлення карантину та введення обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, викликаної коронавірусом SARS-CoV-2, замінивши в підпункті 12 цифру і слова "до 1 години" цифрою і словами "до 7 години".

Нагадаємо, передноворічний сезон клопоту в самому розпалі. Українці, попри складний рік і тривання пандемії коронавірусу, готуються до зустрічі Нового року. Одне зі стандартних запитань — яким буде новорічне меню і яку суму застілля потягне з кишені. Традиційно напередодні Нового року аналітики підрахували, у скільки в цьому році українцям обійдеться новорічний стіл. Портал "Коментарі" дізнався, яку суму потрібно буде віддати за традиційні страви святкового застілля.

Як раніше писав портал "Коментарі", Кабмін вирішив, що громадське харчування може продовжувати роботу до 23:00 з забороною розрахунків після 22:00. Така норма буде діяти до 8 січня. Крім того, в наступному році передбачається заборона різдвяних ярмарків відразу після 8 січня.

Під час локдауна з 8 по 24 січня громадський транспорт не припинятиме роботу, тому як він є "життєво необхідним" для громадян України. Також у період посиленого карантину будуть працювати продуктові магазини, аптеки, банки, поштові оператори та готелі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини