Головна Новини Суспільство події Радуцькій розповів, коли в Україні введуть повний локдаун
commentss НОВИНИ Всі новини

Радуцькій розповів, коли в Україні введуть повний локдаун

Зараз Україна знаходиться на другому рівні протоколу коронавірусної небезпеки з чотирьох можливих

12 листопада 2020, 23:07 comments1397
Поділіться публікацією:

Михайло Радуцький, який є головою Комітету ВР, що відповідає за здоров'я нації, медичної допомоги та страхування, пояснив, що повний локдаун буде оголошений в країні у разі, якщо медики будуть змушені робити вибір між пацієнтами на користь того, кого потрібно і можна врятувати. Такий механізм роботи лікарів Радуцький назвав протоколом сортування і підкреслив, що він призведе до руйнування системи охорони здоров'я, а надалі і до катастрофи в Україні.

Радуцькій розповів, коли в Україні введуть повний локдаун

Нагадаємо, зараз Україна знаходиться на другому рівні небезпеки українського плану боротьби з вірусом, що викликав пандемію у світі. Цей рівень передбачає щоденний приріст захворюваності COVID-19 від 8 до 10 тисяч випадків. Саме тому був введений "карантин вихідного дня" в якості додаткової обмежувального заходу. Також уряд повідомив про розгортання тимчасових госпіталів, які також передбачає цей рівень небезпеки.

Четвертий рівень протоколу настає тоді, коли МОЗ втрачає контроль над зростанням захворюваності та вводить в дію протокол медичного сортування з пріоритетом надання медичної допомоги хворим коронавірусом.

Раніше "Коментарі" писали про те, що Кабінет міністрів України опублікував постанову, яка передбачає введення "карантину вихідного дня".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини