Путін піднімає ставки: як диктатор взявся допомагати Трампу перемогти на виборах

Олександр Кочетков вважає, що своїми заявами Путін фактично забезпечує політтехнологічну базу Трампу

Останнім часом у мережі багато обговорень недавніх заяв російського диктатора Володимира Путіна про ядерні удари по неядерних країнах у комплекті, якщо ці неядерні країни раптом нападуть на ядерну за підтримки ядерної країни. Це прямий натяк Москви на США, які допомагають Україні зброєю, а також прямий натяк диктатора на підтримку Дональда Трампа, який прагне завершити війну в Україні на вигідних для Росії умовах. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю нашому виданню висловив аналітик, політтехнолог Олександр Кочетков.

"Ми ведемо бої на території Курської області. Начебто це вже можна розглядати як варіант для ядерного удару по Україні та США. Але, крім слів, ми нічого нового не почули. Стара пісня на новий лад. Всі ці умови, про які говорять росіяни і які дозволяють завдати ядерного удару, не змінилися. Вони їх по-іншому перефразували. Якщо вже на те пішло, то у них у доктрині і раніше було прописано, що удар по елементах термоядерної тріади повинен викликати у відповідь термоядерні удари. Ми бомбимо аеродроми стратегічних бомбардувальників, але ніякого термоядерного удару у відповідь немає. Це в чистому вигляді спроба навіть не так залякати, бо давно перестали боятися, як дати аргумент Дональду Трампу на виборах у США", – зазначив співрозмовник порталу "Коментарі".

За його словами, республіканець тепер може сміливо заявляти, що якщо президентом буде Гарріс, то варто очікувати на термоядерну війну. Мовляв, Росія вже обіцяє завдати термоядерного удару, якщо США продовжуватимуть надавати допомогу Україні, а він обіцяє цю допомогу згорнути. І, відповідно, Трамп обіцяє зняти ядерну загрозу та закликає голосувати за нього.

"Тобто Путін забезпечує політтехнологічну базу Трампу для відмови від підтримки України. І не більше. А по суті зміна цієї військової доктрини не відбувається", – підсумував Олександр Кочетков.

Читайте також на порталі "Коментарі" - чи варто сприймати всерйоз нові ядерні загрози РФ: яку хитрість задумав Путін.