Головна Новини Суспільство події Проти виробника "Семок" здійснюється рейдерська атака, - політичний експерт Цибулько
commentss НОВИНИ Всі новини

Проти виробника "Семок" здійснюється рейдерська атака, - політичний експерт Цибулько

На думку політичного експерта, правоохоронці і навіть суд можуть бути у змові із потенційними рейдерами

2 липня 2020, 20:39 comments2625
Поділіться публікацією:

Політичний експерт Володимир Цибулько заявляє, що проти українського виробника "Семок" здійснюється рейдерська атака. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Проти виробника "Семок" здійснюється рейдерська атака, - політичний експерт Цибулько

"Українське підприємство виготовляє в Синельниково насіння, горішки "Козацька слава" та інші снеки та супутні товари. Бізнес такий, що ніяк не пов'язаний з державними тендерами чи бюджетними коштами. Навіть у карантин все працює, люди отримують роботу, а держава — податки. І от якісь покидьки вирішують забрати собі готовий бізнес, причому задарма", — коментує експерт.

Володимир Цибулько заявляє, що в іншому регіоні, в даному випадку в районному суді Сумської області, місцеві СБУшник та прокурор у змові з суддею вписують завод у ліву кримінальну справу, накладають арешт, і передають новим господарям "в управління". І при цьому, за словами експерта, прикриваються, що арешт провели за справою про загрозу національній безпеці й торгівлю з окупантами. Завод, як виявляється, до цієї справи взагалі ніяк не причетний. 

"Війною, на жаль, все частіше прикривають або торгівлю контрабандою, або списані бюджетні кошти, або махінації в постачанні енергоносіїв. Кому війна, а кому мать-мать-мать….", — акцентує політолог.

Резюмуючи, Цибулько додає: "В Синельниково у людей роботи іншої немає, і вони за свій шмат хліба рейдерам і глотку перегризуть. Я собі уявляю цю зустріч: з одного боку — слідчий СБУ, прокурор і суддя, а також депутат Лубінець, який все це захищає з трибуни Верховної Ради. А з іншого боку — прості українці, які єдине, що хочуть — щоб їх зашили в спокої та дали спокійно працювати. Пам'ятаєте плакати "Нас просто все це дістало"? Ситуація наближається до революційної".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини