Головна Новини Суспільство події Прощай, Ізраїль: МАУ скасувала рейси в Тель-Авів
commentss НОВИНИ Всі новини

Прощай, Ізраїль: МАУ скасувала рейси в Тель-Авів

МАУ скасовує два рейси до Ізраїлю на час зимової навігації

6 листопада 2020, 16:08
Поділіться публікацією:

Авіаперевізник "Міжнародні лінії України" продовжує скорочувати польотний розклад для зимового сезону. Тепер під скасування потрапили рейси до Ізраїлю. Нововведення набудуть чинності з 8 листопада. Про це повідомила прес-служба компанії МАУ.

Прощай, Ізраїль: МАУ скасувала рейси в Тель-Авів

Так, рейс між Києвом і Тель-Авівом скасують на весь сезон зимової навігації. А ось рейс Харків-Тель-Авів, імовірно, відновлять з 5 грудня.

У компанії говорять, що скасування рейсів пов'язана з продовженням карантину, рішення про яке прийняв уряд Ізраїлю.

При цьому, інші рейси між Україною та Ізраїлем залишаться без змін в період зимової навігації: Київ — Тель-Авів — Київ (8 частот в тиждень); Одеса — Тель-Авів — Одеса (2 частоти в тиждень); Дніпро — Тель-Авів — Дніпро (1 частота в тиждень); Харків — Тель-Авів — Харків — (1 частота в тиждень починаючи з 6 грудня).

Як повідомляв портал "Коментарі", авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" з   12 жовтня оновлює заходи безпеки на   літаках для боротьби з поширенням  коронавірусної інфекції COVID-19. Так, відомо, що носіння захисних масок є обов'язковим для всіх пасажирів старше 6-ти років протягом всієї подорожі як в аеропорту, так і на борту літака. Забезпечення себе необхідною кількістю засобів захисту покладається на пасажира. Необхідна кількість масок під час подорожі регулюється відповідно до правил використання одноразових масок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини