Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди в Україні: куди прийде літня спека
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди в Україні: куди прийде літня спека

Літо в Україну прийшло з боку південних, центральних і східних регіонів. За прогнозами синоптиків Укргідрометцентру вони першими відчують на собі червневу спеку

5 червня 2020, 06:59 comments1840
Поділіться публікацією:

Хоч і не за календарем, але в Україну все ж прийшло літо. За прогнозами синоптиків, вже сьогодні, 5 червня, спекотної погоди слід чекати на Півдні та Сході України. Про це повідомили в Гідрометцентрі. Іншим ще доведеться потерпіти дощі.

Прогноз погоди в Україні: куди прийде літня спека

Першими літо відчують на собі жителі Запорізької, Херсонської, Миколаївської областей та Криму. Термометри там покажуть +25. При цьому буде сонячно і майже безхмарно.

Ще тепліше на один-два градуси буде в центральних регіонах, а саме на Дніпропетровщині, Кіровоградщині та Черкащині. Проте мешканцям цих областей не варто забувати вдома парасольку. Оскільки ймовірність грозових дощів досить висока.

Вперше за останній час стовпчики термометрів вдень піднімуться вище, ніж 20 градусів, на Півночі країни. Повітря місцями прогріється до максимальних +22. Також можливі грозові дощі.

І нарешті зможуть відкласти в сторону теплі речі жителі західних регіонів. На зміну холодним зливам прийшли теплі грозові дощі. Вже сьогодні в регіон повернеться комфортна температура і 21-25 градусів тепла.

Прогноз погоди в Україні: куди прийде літня спека - фото 2

На цьому марафон дощів потроху почне відходити в минуле. Ще на вихідних грозові дощі можуть пройти в Центрі і на Заході. А вже з початком наступного тижня в Україні буде спекотно і сонячно.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, як погода може впливати на поведінку риб. Так що, любителі і професійні рибалки, ласкаво просимо до нас.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення


Новини