Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди на 30 травня: в яких регіонах країни буде найтепліше
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди на 30 травня: в яких регіонах країни буде найтепліше

Синоптики розповіли, в яких областях України сьогодні пройдуть сильні дощі

30 травня 2020, 08:16 comments2936
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 30 травня, в Україні пройдуть тимчасові дощі, місцями з грозами, вночі у східних, вдень у північних, Рівненській та Волинській областях пройдуть сильні дощі. У центральних і Київській областях вночі та вранці місцями туман. Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

Прогноз погоди на 30 травня: в яких регіонах країни буде найтепліше

Температура повітря вдень прогріється до 14-19 градусів тепла. На півдні і сході країни очікується до 17-22 градуси тепла. Вночі синоптики прогнозують 8-13 градусів тепла, а в Карпатах очікується 3-8 градусів.

Найтепліша погода сьогодні очікується у Харківській і Луганській областях, там стовпчики термометрів сьогодні піднімуться до +19...+21 градуса. Найхолодніше сьогодні буде в Чернівецькій області, там стовпчики термометрів 30 травня піднімуться до +13...+15 градусів.

Вітер північно-західний з переходом на південно-західний, 5-10 м/с, вдень на заході країни та Приазов'ї окремі пориви 15-20 м/сек.

Раніше "Коментарі" писали, що в Кабміні визначили 3 сценарії боротьби з коронавірусом: так звані "середньовічний", карантинний і адаптований.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини