Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди на 24 грудня
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди на 24 грудня

У четвер, 24 грудня, в Україні посиляться снігопади, але вдень і вночі істотно потеплішає

24 грудня 2020, 06:45
Поділіться публікацією:

У четвер в країні збережеться хмарна погода з опадами. Майже по всій території України (за винятком східних регіонів) пройдуть дощі або мокрий сніг. Синоптики попереджають про можливість ожеледиці в північних, центральних і східних областях.

Прогноз погоди на 24 грудня

ФОТО: З відкритих джерел

У центральних областях хмарно, мокрий сніг з дощем. Вітер південний, 7-12 м / с. Температура повітря вночі -3... 0 ° С, вдень -1 ... 2 ° С.

На заході України хмарно, дощ. Вітер південний, 7-12 м / с. Температура повітря вночі 1 ... 4 ° С, вдень 6... 9 ° С. У північних областях хмарно, мокрий сніг з дощем. Вітер південний, 5-11 м / с. Температура повітря вночі -3 ... 0 ° С, вдень -1... 2 ° С. На сході України хмарно, без істотних опадів. Вітер південно-східний, 7-12 м / с. Температура повітря вночі -7...- 4 ° С, вдень -1 ... 21 ° С. У південних областях хмарно, дощ. Вітер південний, 7-12 м / с. Температура повітря вночі -3 ... 0 ° С, вдень 4... 7 ° С.

У Києві хмарно, мокрий сніг з дощем. Вітер південний, 7-12 м / с. Температура повітря вночі 0 ... 3 ° С, вдень 0 ... 3 ° С.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в західних областях вночі та вранці місцями туман. Вітер південний і південно-східний, 7-12 м / с. Температура в західних і Одеській областях вночі 0-5 ° тепла, вдень 5-10 ° тепла; в східних, Сумській, Полтавській та Запорізькій областях вночі 4-9 ° морозу, вдень 0-3 ° морозу; на решті території протягом доби від 2 ° морозу до 3 ° тепла.

"24 грудня буде хмарно. Вночі невеликий, вдень помірний мокрий сніг і дощ (в Закарпатті протягом доби помірний дощ), лише в східних та Запорізькій області без істотних опадів. У північно-східних областях ожеледь, в північних, центральних і східних областях на дорогах ожеледиця", — йдеться в повідомленні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.meteoprog.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини