Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди на 23 грудня
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди на 23 грудня

На заході України хмарно, вночі мокрий сніг і дощ, вдень дощ, вночі та вранці ожеледь, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м / с

23 грудня 2020, 06:50
Поділіться публікацією:

23 грудня в Києві хмарно, вночі без істотних опадів, вранці та вдень мокрий сніг та дощ, слабка ожеледь, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м / с.

Прогноз погоди на 23 грудня

ФОТО: З відкритих джерел

Про це Українським Новинам повідомив Гідрометеорологічний центр.

Температура повітря вночі -3 ... -5 градусів, вдень -1 ... +1 градус, тоді як раніше повідомлялося, що синоптик дав прогноз до кінця тижня.

На заході України хмарно, вночі мокрий сніг і дощ, вдень дощ, вночі та вранці ожеледь, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м / с. Температура повітря вночі +2 ... + 3 градуси, вдень +2 ... + 7 градусів. У Карпатах мокрий сніг і дощ, температура вночі 0 ... -5 градусів, вдень 0 ... 5 градусів. У Трускавці вночі мокрий сніг і дощ, вдень невеликий дощ, температура вночі 0 ... +2 градуси, вдень 5 ... 7 градусів.

На півночі України хмарно, мокрий сніг і дощ, місцями ожеледь, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м / с. Температура повітря вночі 0 ... -5 градусів, у Сумській області -6 ... -11 градусів; вдень -2 ... +3 градуси. У центрі України хмарно, вночі без істотних опадів, вдень мокрий сніг і дощ, місцями ожеледь, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м / с. Температура повітря вночі 0 ... -5 градусів, у Полтавській області -5 ... -10 градусів; вдень -3 ... +3 градуси.

Як повідомляли раніше "Коментарі",  осадки найбільш вірогідні в західних, північних областях, частини півдня і центрі України. Однак в східній частині, а також у Дніпропетровській, Полтавській, Запорізьких областях і Криму, фронти не дійдуть: ці регіони будуть залишатися під впливом східного антициклону, тому опадів не очікується.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини